A cégünk magja képzett, évek alatt összeszokott rutinos gárda. Ez valamint a gyártás precíz előkészítése, a gyártás és szerelés, valamint a felhasznált anyagok folyamatos ellenőrzése biztosítja a kiváló minőséget. Házaink élettartama 140-160 év között várható.

Minősítéseink: ISO, valamint FMPA Stuttgart, ÉME minősítésünk rendben.

 

Házaink kiváló hő és hangszigetelésűek. Építtetőink elmondása szerint közel  egyharmad a fűtési költségük a megegyező nagyságú hagyományos épületekéhez képest. A hőszigetelési érték megfelel a legújabb németországi alacsony energiaigényű szabványnak. Kipróbált megbízható anyagokkal dolgozunk, tisztes távolságból követjük a divatot. A falak és egyéb elemek gyártásához Németországból importált szárított KVH faanyagot használunk, amely biztosítja, hogy az épületben nem keletkeznek a faanyag száradása által okozott repedések.

 

A készház gyártók kínálati skáláján valahol a középmezőnyben vagyunk, a minőséget tekintve viszont az élen. Áraink milliméterre kidekázott árak amik a valóságot tükrözik, amiből nem lehet sem komplett berendezett bútort adományozni, sem nyereményautót kisorsolni. Egész egyszerűen „csak” jó házakat építünk zsonglőrködés nélkül.

 Az üzemben legyártott falakat és épületelemeket kamionnal szállítjuk az építkezés helyszínére és daruval rakjuk össze. Nagyobb távolságú szerelésnél a tetőt is panelesítjük még összetettebb tetők esetén is a helyszíni szerelés gyorsítása miatt, mivel a műhelyi munka mindig kisebb költséggel jár és precízebb a helyi építésnél. Sok esetben a falakat kívül elővakolva, belül gipszkartonozva és a nyílászárókat beszerelve szállítjuk az építkezésre. Felső kép jobb oldalt: szerelés az ausztriai Melkben. A fotón látható 280m2 alapterületű ház a második szerelési nap estéjére a tető le volt fóliázva és lécezve. Az alsó képeken egy négyes sorház látható szintén Ausztriában.

 

Készház amely élhető és megfizethető, energiatakarékos,

tartós és elegáns

 

Itthon az első cégek között voltunk akik elkezdték a készház gyártást. A házaink minősége az élvonalhoz tartozott és tartozik, eladhatók Ausztriában és Németországban egyaránt.

Technológiánk a Németországban klasszikussá vált favázas nagypaneles   rendszer robusztus szerkezeti dimenziókkal. Valamennyi házunk tartószerkezete méretezett, a gyártás és szerelés aprólékosan előkészített, minden csavarnak és kötőelemnek előre meghatározott helye van. A gyártásban nem teszünk különbséget az itthoni és a külföldi házak között. Házaink nem a legolcsóbbak, de áraink  reálisak, az elvtelen spórolás megbosszulja magát építtetőnek és kivitelezőnek egyaránt.

 Megírjuk pályázatát!  Részletek a lap alján.

Vissza az előző oldalra                                    Vissza a lap tetejére                                Tovább a következő oldalra

Nagypaneles és tetőpaneles készház

Megírjuk pályázatát energiatakarékos könnyűszerkezetes házunkhoz

 

 

Új hír, hogy a közelmúltban nyilvánosságra került új támogatási rendszer hőtechnikai követelményeinek eleget tesz még a normál falszerkezetünk is. Épületeink besorolása az A + fokozottan energiatakarékos kategória. Azokra az új épületekre amelyek teljesítik ezt a kategóriát külön keretből vissza nem térítendő négyzetméterenként 25 ezer forintos támogatás adható. Ez egy 100 négyzetméteres családi ház esetében 2,5 millió forint. A pályázatot ingyenesen megírjuk Önnek.