Akciós, de reális áron ajánljuk könnyűszerkezetes házainkat

 

 4 % engedmény meghatározott feltételek mellett

 

 

és még más is.....

Eddig is reális árak: Áraink az évek alatt mindvégig reálisak és korrektek voltak. Az akciónk  nem elvtelen spórolást vagy  értékcsökkent házat jelent, hanem jobb gazdálkodást, jobb szervezést.

1. Vastagabb hőszigetelés

Egyrészt már az árengedménynek tekinthető, hogy áremelés nélkül felemeltük a szigetelés vastagságát 23 cm-re.

2. Egy évig bemutató ház

Másrészt olyan módon tudunk árengedményt adni, ha a tulajdonos vállalja például azt a kellemetlenséget, hogy az átadást követően egy éven át megmutatja házát érdeklődőknek, természetesen előre egyeztetett időpontban.   - 2 %

3. Előre kalkulálható gyártási időpontban

Kedvezmény érhető el azáltal, ha gyártási időpontot előre tudjuk kalkulálni. - 1 %

4. Típus ház megrendelés

További kedvezmény adható olyan házunkra amelyeket megépítettünk, amelynek naprakész anyagkiírása és gyártási rajzai vannak. Pld. a jobb oldali képsoron a Sláger 98 nevű házunk. - 1 %

5. Ingyenes tervezés

Egyértelmű kedvezmény évek óta.

6. Alapozás saját kivitelezésben

Kedvezményt jelent az, ha valaki az alapozást saját szervezésben a családja segítségével elvégzi. Például, hogy az alapozást ne kelljen sem velünk sem egyéb más céggel végeztetni, az alapozáshoz a gyártási rajznak és a statikának megfelelő kiviteli rajzot adunk. Azért, hogy az alapozás kifogástalan legyen ingyenesen biztosítjuk az építésvezetést.

7. Szelemenes tetőszerkezet a rácsostartó helyett

Amikor kedvezményről beszélünk további figyelembe veendő dolgok vannak. Itt mindjárt a jobb oldalon látható tetőszerkezet.  Masszív szelemenes és robosztus tető tartozik az alapárba, és nem a  korlátozott funkciójú de olcsóbb rácsostartó.

8. Masszív mennyezetborítás a fóliaborítás helyett

A mellékelt fotón látható a masszív mennyezetborítás 23 cm-es hőszigeteléssel a földszintes házakon. A födém 20-as gerendákkal készül és terhelhető. Ezáltal magasabb és elegánsabb ház  lesz, mivel a födémen túl még a körben futó  talpszelemen is emeli a házat.

9. Tetőteres házaknál 20 cm-es szarufák

Tetőteres házaknál az általánosan elterjedt 15 cm-es helyett 20 cm-es szarufákkal készítjük a tetőt a fokozott szigetelés miatt. A hőszigetelés teljes vastagsága itt is 23 cm.  

 

Sláger 98 bejárati fotója

Akciós könnyűszerkezetes házak

 

 

 

 

 

 

 

 

A jobb oldali képeken tetők láthatók szere-és közben. Paneles variáció esetén is ugyanolyan szelemenes szerkezetű mint a fenti fotón. A tető teherviselési szempontból szerves egységet kell hogy képezzen a fö-démmel, a falakkal, de még az alapozással is. A házak térbeli merevségét és szélálló-ságát alapvetően befolyásolják a burkolatok.

Ez érvényes a födém burkolatára is amely stabilizálja a tetőt, a burkolatnak szerkezeti szerepe is van. A födém  burkolatát semmiképpen nem tanácsos elhagyni.

Sláger 85 udvari fotója

A házakat és alaprajzokat bemutató oldalaink külön aloldalakkal bővültek egy aldomain címen, a  http://keszhaz.dener.hu  lapon. A továbbiakban új alaprajzok erre a címre kerülnek feltöltésre.