Kiemelt ajánlatunk: Letícia  103 m hasznos alapterületű készházunk

 

A ház 103 négyzetméteres változatban épült, de több érdeklődőnk kérésére alaprajzi variációkat készítettünk a házhoz. A felső alaprajz az eredeti megépített házat ábrázolja, az alatta lévő első változat egy 115 négyzetméteres variáció, ahol a nappali előre került, a bejárat maradt az eredeti helyén. A 12 négyzetméteres fürdő mellett a háztartási helyiség hiányának nincs túl nagy jelentősége, de a hátsó helyiségek módosításával a háztartási helyiség egyszerűen kialakítható.

Kérésére további módosított alaprajzokat küldünk.

A házakat és alaprajzokat bemutató oldalaink külön aloldalakkal bővültek egy aldomain címen, a  http://keszhaz.dener.hu  lapon. A továbbiakban új alaprajzok erre a címre kerülnek feltöltésre.

A keleti homlokzaton látható kocsibeálló egy nyaktaggal csatlakozik a házhoz, így a hátsó szoba ablakát csak minimális mértékben árnyékolja. A kocsibeálló természetesen elhagyható.

 

 

A lenti kép a Bakony 92 egy hasonló elrendezésű házat ábrázol, amely jelenleg építés alatt van. A házról részletesebb anyagot talál a http://keszhaz.dener.hu oldalon, vagy kérjen e-mailben részletes anyagot.

A Bakony 92 építés közben

A fentieken kívül a házhoz készült egy szűk  telekre készült változat is.

Vissza az aktuális ajánlatunkhoz                 info@dener.hu               Vissza a földszintes házakhoz           Vissza a lap elejére